dijous, 26 de setembre del 2013

INTRODUCCIÓ AL BLOG

El mòdul 1 anomenat Processos i Contextos Educatius II engloba dues assignatures diferents , però alhora unides per un mateix blog . Les assignatures són les següents :

  •  Comunicació oral , escrita i digital .  Professora : Imma Gómez-Pallarès .
  •  Gestió de la informació i TIC . Professor : Jorge Coderch.
A continuació,  respondré algunes preguntes bàsiques sobre la creació i la realització d'aquest nou blog.

Quin és el nexe d'unió entre aquestes dues matèries ?

En aquest blog s'aniran publicant entrades de les dues matèries , algunes entrades seran de caràcter obligat mentre d'altres seran optatives o d'informació afegida a les explicacions , intervencions , debats i conclusions extretes a classe, durant l'horari d'aquestes dues .

Quina és la intenció amb aquest blog ?

Des del meu punt de vista , la realització d'un blog com aquest comporta una activitat comuna i individual , amb la participació de tots els membres de la classe i les seves aportacions en cada espai personalitzat i adaptat a l'explicació de nous coneixements .

Què entenem per blogosfera ?

És la comunitat d'un grup de blogs i els seus bloggers .

Més informació de blogosfera a : 

http://ca.wikipedia.org/wiki/Blogosfera

Quin comportament s'ha de tenir davant aquest blog ?

Aquest blog i les seves entrades és un complement per a potenciar , entendre i avaluar tots aquells termes i temes que s'han comentat en horaris d'ambdós crèdits.
La còpia del blog no està permesa , però qualsevol aportació per incrementar els coneixements exposats en aquest blog serà acceptada i comentada per molts dels bloggers d'aquesta comunitat.



INICIEM UN NOU CAMÍ !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada