dimecres, 2 d’octubre del 2013

És més eficaç realitzar un formulari a les xarxes socials ?

Introducció.

Avui a classe , hem après com elaborar un formulari en el Google Drive . La idea m'ha semblat magnífica ja que des del meu punt de vista obre un ventall molt ampli de resposta per al participant .
La persona que realitza el formulari pot trobar el moment idoni per fer-ho .


Com he arribat a aquesta conclusió ? 

Molts cops al caminar pels carrers cèntrics de la ciutat de Barcelona , veig a estudiants amb boli i carpeta en mà intentant capturar alguna presa . Una presa que haurà de respondre en un temps limitat i ràpidament unes preguntes i en moltes ocasions no sap exactament quina funció tindrà la seva resposta . És a dir , en quin treball utilitzarem aquelles respostes , com ho farem , en quin àmbit es veurà reflexada aquella resposta...

Per tant , molts cops l'escena explicada en anterioritat és la següent :


-Si us plau em podries contestar a unes preguntes ?
-Ho sento , ara no puc  !

-Perdoni , podria col·laborar un moment responent aquestes qüestions ?
-No tinc temps , vaig a la feina.

Una resposta curta , negativa i directe.

Quina és la solució que proposo per fer un formulari ràpid , eficaç i que els participants contestin amb tranquilitat quan el temps els hi permeti ? 



  • Elaborar una plantilla de formulari en el Google Drive i adjuntar-la a totes les xarxes socials disponibles.

Per què a les xarxes socials com Facebook i Twitter ?



  • Perquè normalment en aquestes xarxes ens visiten familiars , coneguts , amics , companys de feina... gent que ens segueix en aquesta xarxa i que molts d'ells ens tenen apreci i certa estimació.

Exemple :






  • Si tinguèssim especial interès en realitzar un formulari sobre l'ús d'aquests a les xarxes socials , aquest formulari el pujariem a les xarxes socials i d'allà extreuríem uns resultats ràpids , segurs i eficaços.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada