dilluns, 30 de desembre del 2013

PEARLTREES


Què és Pearltrees ?


  • És una eina que s'utilitza per col·laborar, recopilar, organitzar i compartir qualsevol URL , en el nostre cas per exposar el treball " El bon comunicador".
  • Permet arrastrar i organitzar les URLs recollides en unitats que s'anomenen perles.
  • Aquestes perles es poden posar en estructura jeràrquica , o en qualsevol posició que l'autor que realitzi en el nostre cas la presentació volgui.
  • Pearltrees ha de ser un suport , per tant és important evitar un excés de perles.









Fa uns anys només es veien presentacions amb el programa Power Point , però cada cop més la varietat i la manera de fer una exposició diferent, ajuda a millorar la imatge i la visió de l'exposició. Per tant , el prezi i en aquest cas el Pearltrees aporten aquesta innovadora manera de presentar un projecte , una idea o com en el cas del nostre grup fer la descripció i explicar una mica més sobre un " Bon comunicador " .

Des del meu punt de vista , la utilització de perles ajuda a separar la informació i organitzar el tema i la presentació. Al realitzar el pearltrees , he tingut la sensació que tot quedava molt més ordenat i tenia més clar el tema que tractava. 

D'altre banda , penso que efectuar un pearltrees en grup ajuda a millorar en temes com la col·laboració, l'actitud , opinar ( aquesta perla aquí ... aquesta no .. ), saber escoltar . El team pearltrees potencia aquestes habilitats.

Com ampliació us deixo un enllaç , per si voleu aprendre a utilitzar el pearltrees , ja que no és gaire conegut per tothom :




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada