dilluns, 30 de desembre del 2013

PREZI

QUÈ ÉS EL PREZI ?
  • És un programa de presentacions per explorar i compartir idees sobre un llenç virtual basada en la informàtica en núvol .
  • La diferència bàsica és el zoom i navegar a través d'un espai 2,5D
  • És una eina de presentació, d'intercanvi d'idees.
  • Ha de ser un suport , per la persona que fa la presentació.
  • Els usuaris que utilitzen prezi públic poder editar , mostrar i descarregar.
  • Prezi també ofereix Prezy Enjoy o Prezi pro , per aquells usuaris que paguin i necessitin un millor servei.




Ara mateix el prezi és un dels programes més utilitzats per molts estudiants i professors de qualsevol etapa educativa . Des del meu punt de vista , penso que la gran diferència és el grau d'atracció que té el prezi respecte altres programes . Poder ampliar , donar zoom , visualitzar la presentació amb zoom o sense , dóna molt de joc i fa millorar una presentació. 

La modernització de la informàtica és un fet real, i la moda del prezi no canviarà d'un dia per l'altre. El programa és espectacularment bo i la imaginació de la persona que l'utilitza fa que la il·lusió per anar descobrint noves maneres de fer presentacions , sigui enorme.

Així doncs el que més destacaria és la novetat d'aquest programa. Els usuaris volen fer coses diferents, innovar , canviar, en resum ; millorar les seves presentacions i sentir-se satisfets per el seu treball realitzat . 
És a dir , jo relacionaria la paraula orgull amb prezi , i segurament serà la situació en la que es troben moltes persones quan en finalitzen un . 

Com ampliació us deixo aqui el link de la pàgina web del prezi , perquè aneu descobrint com funciona .


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada